Sala de premsa

El president Mas farà demà el missatge institucional de Cap d'Any

query_builder   29 desembre 2014 15:21

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas farà demà el missatge institucional de Cap d'Any

  • El missatge romandrà embargat fins a les 21 hores
El president de la Generalitat, Artur Mas, farà demà, dimarts 30 de desembre, el tradicional missatge institucional de Cap d’Any, des del Saló Mare de Déu de Montserrat del Palau de la Generalitat. El missatge s’emetrà a les 21 hores.
 
TV3 serà l’encarregada d’enregistrar el missatge institucional i posteriorment facilitarà les imatges, fent un “play out”, deixant el senyal al repetidor de Collserola per a totes les televisions. Enviarà el missatge dues vegades, a les 20.00 i a les 20.15 hores. (Per a qualsevol aclariment al respecte, cal posar-se en contacte amb Salvador Alemany, de producció d’Informatius, al telèfon 93 499 96 00).
 
Pel que fa a les ràdios, Catalunya Ràdio penjarà l’àudio a les 20 hores a l’enllaç següent:
  
 
Aquest Gabinet de Premsa també enviarà, a primera hora de la tarda de demà, el text i una fotografia de la gravació.
 
En tots els casos, el missatge romandrà embargat fins a les 21 hores.
 

21:00|Emissió del missatge institucional de Cap d'Any.Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, farà el tradicional missatge institucional de Cap d’Any, des del Saló Mare de Déu de Montserrat del Palau de la Generalitat. TV3 serà l’encarregada d’enregistrar el missatge institucional i posteriorment facilitarà les imatges, fent un “play out”, deixant el senyal al repetidor de Collserola per a totes les televisions. Enviarà el missatge dues vegades, a les 20.00 i a les 20.15 hores. (Per a qualsevol aclariment al respecte, cal posar-se en contacte amb Salvador Alemany, de producció d’Informatius, al telèfon 93 499 96 00). 
Pel que fa a les ràdios, Catalunya Ràdio penjarà l’àudio a les 20 hores a l’enllaç https://www.dropbox.com/s/a9u70fsrqciaku1/Missatge.mp3?dl=0 
Aquest Gabinet de Premsa també enviarà, a primera hora de la tarda de demà, el text i una fotografia de la gravació. En tots els casos, el missatge romandrà embargat fins a les 21 hores.