Sala de premsa

Acte commemoratiu dels 25 anys del CNL de Barcelona

query_builder   20 gener 2015 13:31

settings_input_antenna Convocatòria

Acte commemoratiu dels 25 anys del CNL de Barcelona

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a l’acte commemoratiu dels 25 anys de la creació del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que se celebrarà al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona demà dimecres, 21 de gener de 2015.
 
Amb aquest acte, que s’iniciarà a les 19 hores, el Consorci per a la Normalització Lingüística tancarà les celebracions, que ha estat realitzant durant l’any 2014, del seus primers 25 anys d’existència.
 
A l’acte també hi participaran la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Ester Franquesa, i el  tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona i president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, Jaume Ciurana.  
 

19:00|Mascarell assisteix al 25è aniversari del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona (pl. Sant Jaume, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a la commemoració dels 25 anys de la creació del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. També hi participarà la directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, Ester Franquesa.