Sala de premsa

El CEO presenta l'enquesta Valoració del Govern i de les polítiques públiques

query_builder   29 gener 2015 12:18

settings_input_antenna Convocatòria

El CEO presenta l'enquesta Valoració del Govern i de les polítiques públiques

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, presentarà demà, divendres 30 de gener, en roda de premsa els resultats de l’enquesta Valoració del Govern i de les polítiques públiques.
La finalitat d’aquesta enquesta és conèixer la valoració que fan els catalans i catalanes de l’actuació del Govern i de les polítiques públiques executades al llarg del 2014 en els diferents àmbits de gestió. En aquest sondeig no s’inclouen les preguntes sobre intenció de vot ni valoració dels líders polítics.
Per a la seva realització, s’han dut a terme 1.600 enquestes telefòniques (mètode CATI) entre el 26 de novembre i el 18 de desembre de 2014. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de + 3,09%.
La roda de premsa tindrà lloc a les 11 hores a la sala de premsa del CEO (Pau Claris, 138 4a planta).

11:00|El CEO presenta l'enquesta 'Valoració del Govern i de les polítiques públiques'.Centre d'Estudis d'Opinió (c. Pau Claris, 138 4a planta)|Barcelona (El Barcelonès)

El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, presentarà en roda de premsa els resultats de l’enquesta Valoració del Govern i de les polítiques públiques.