Sala de premsa

El conseller Homs assistirà a la festa de Santa Àgata que commemora "la primera crema de Prats de Lluçanès" fa 301 anys

query_builder   6 febrer 2015 17:27

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs assistirà a la festa de Santa Àgata que commemora "la primera crema de Prats de Lluçanès" fa 301 anys

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, assistirà demà dissabte, 7 de febrer, a la festa de Santa Àgata de Prats de Lluçanès, que commemora “la primera crema del municipi” 301 anys després. El conseller arribarà al municipi cap a les 18:45 hores on serà rebut per l’alcalde de Prats, Lluís Vila, i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, entre altres membres i autoritats del consistori.
 
Posteriorment, signarà el llibre d’honor a l’ajuntament. Cap a les 19 hores, Homs es traslladarà a la plaça de l’Església on assistirà a la representació de la quarta escena de la interpretació de la crema del poble, ara fa 301 anys. “Càntics de llum” es tracta d’un espectacle de llum, so, vídeo i pirotècnia que posa punt final als actes de la commemoració de la crema de Prats que van començar aquest dijous 5 de febrer, dia de Santa Àgata, patrona del municipi.

18:45|Homs assisteix a la festa de Santa Àgata.Ajuntament de Prats de Lluçanès (pg. del Lluçanès, s/n. Cal Bach)|Prats de Lluçanès (Osona)

El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, assistirà a la festa de Santa Àgata de Prats de Lluçanès, que commemora “la primera crema del municipi” 301 anys després. L'acompanyarà el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau, entre altres membres i autoritats del consistori.