Sala de premsa

Inauguració de l'exposició "Identitat Esculpida" de Mar Hernández Plana, sobre la superació del càncer de mama i l'esport

query_builder   9 febrer 2015 10:55

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de l'exposició "Identitat Esculpida" de Mar Hernández Plana, sobre la superació del càncer de mama i l'esport

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, inauguraran l'exposició “Identitat Esculpida” de l’escultora Mar Hernández Plana. Es tracta d’un projecte sorgit del procés personal d’aquesta artista per superar el càncer de mama, on l’esport té un paper primordial.
 
L'exposició és un recull d'imatges que tracten simbòlicament aquest procés i que aborden la transformació viscuda per l’artista, no només física, sinó en tots els aspectes i facetes personals.  No és ella la que mesura i proporciona la figura humana, sinó que ella és la dibuixada i mesurada; no és ella qui modela, sinó que és modelada, des de l’extirpació, i acaba abocada al seu propi procés de reconstrucció. 
 
L’acte d’inauguració comptarà amb la presència del doctor en medicina  esportiva Joan Vives i de l’esportista Josef Ajram. L’exposició podrà ser visitada fins el 25 de febrer. L’entrada és lliure i gratuïta.

19:00|Inauguració de l'exposició 'Identitat Esculpida' d'Hernández Plana.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell, inauguraran l'exposició Identitat Esculpida de l’escultora Mar Hernández Plana.