Sala de premsa

El conseller Vila presenta l'acord per cedir i rehabilitar per a ús turístic l'edifici de l'estació d'FGC de la Pobla de Segur

query_builder   24 febrer 2015 14:09

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Vila presenta l'acord per cedir i rehabilitar per a ús turístic l'edifici de l'estació d'FGC de la Pobla de Segur

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, presentarà demà, 25 de febrer, l’acord per cedir a l’Ajuntament i rehabilitar per a ús turístic l’edifici de l’estació d’FGC de la Pobla de Segur.
A l’acte també assistirà  l’alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera, i el delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins.
 
L’acte tindrà lloc, a les 13.30 hores, a l’estació de tren de la Pobla de Segur (Av. Camp de la Sala, s/n)

13:30|Vila presenta l'acord per cedir i rehabilitar per a ús turístic l'edifici de l'estació d'FGC de la Pobla de Segur.Estació de tren de la Pobla de Segur (av. Camp de la Sala, s/n)|La Pobla de Segur (Pallars Jussà)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, presentarà l'acord per cedir a l'Ajuntament i rehabilitar per a ús turístic l’edifici de l'estació d’FGC de la Pobla de Segur. També hi assistiran el delegat del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i l'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera.