Sala de premsa

Acte de constitució del Comitè Terminològic de Dret

query_builder   27 febrer 2015 16:55

settings_input_antenna Convocatòria

Acte de constitució del Comitè Terminològic de Dret

El pròxim dilluns, 2 de març, tindrà lloc l’acte de constitució del Comitè Terminològic de Dret, que consta de membres permanents (especialistes i terminòlegs) i d’assessors que col·laboraran en el desenvolupament de la terminologia catalana de l’àmbit jurídic.
 
A aquest acte hi assistirà la directora general de Política Lingüística i presidenta del TERMCAT, Ester Franquesa, i el director del TERMCAT, Jordi Bover.
  
El Comitè Terminològic de Dret es constitueix amb representants d’institucions, de col·legis professionals, d’universitats i del TERMCAT. Concretament, hi té representació l’Il·lustre Col·legi de Notaris de Catalunya, el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, el Consell de Col·legis de Graduats Socials, el Consell de Col·legis de Procuradors dels Tribunals de Catalunya, el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, els Serveis d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya, els Serveis Jurídics del Parlament de Catalunya, els Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de Catalunya i la Xarxa Vives d’Universitats.
 

18:00|Constitució del Comitè Terminològic de Dret.Seu del TERMCAT (c. Mallorca, 272) |Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Política Lingüística i presidenta del TERMCAT, Ester Franquesa, i el director del TERMCAT, Jordi Bover, assisteixen a l'acte de constitució del Comitè Terminològic de Dret.