Sala de premsa

La consellera de Salut visita el Camp de Tarragona

query_builder   13 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera de Salut visita el Camp de Tarragona

Marina Geli posarà la primera pedra del Consultori local de la Pineda i la del Centre de Salut del barri tarragoní de Sant Salvador
 
La Consellera signarà els Plans ciutat de Tarragona i ciutat de Reus
 
La Consellera de Salut, Marina Geli, iniciarà demà dijous dia 14 la seva visita pel Camp de Tarragona. L'acompanyarà el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté. A les 17:15h la Consellera posarà la primera pedra del Consultori local de la Pineda (c. Alfredo Kraus, 18), posteriorment a les 18:15h es dirigirà a Salou on inaugurarà el Centre sociosanitari i Residència assistida de Salou (c. Pau Casals, s/n).
 
A les 19:15 Marina Geli, acompanyada de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, signarà el Pla Ciutat de Tarragona a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Tarragona.
 
Divendres 15 de febrer, a les 9:30h a l’Auditori Caixa Tarragona, la Consellera inaugurarà la Jornada d’Infermeria Canvis i reptes, junts cap el futur organitzada pel Col·legi Oficial diplomats d’infermeria de Tarragona.
 
A les 10:15h Marina Geli, acompanyada de l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, signarà el Pla Ciutat de Reus a la Sala Anton Borrell de l’Ajuntament de Reus. Un cop finalitzat l’acte hi haurà una atenció als mitjans de comunicació.
 
A les 17h la Consellera posarà la primera pedra del Consultori local de Roda de Barà (c. De la Font, 7-B), posteriorment, a les 14:45h inaugurarà el centre de rehabilitació de Torredembarra (avinguda Francesc Macià, 80).
 
Finalment, dissabte 16 de febrer, a les 9:30h Marina Geli, acompanyada de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, posaran la primera pedra del nou Centre de Salut de Sant Salvador (Avinguda Sant Salvador). Finalitzat l’acte hi haurà una atenció als mitjans de comunicació.

19:15|.Sala d'actes. Ajuntament de Tarragona (Pl. De la Font). Tarragona|Tarragona (Tarragonès)

Signatura del Pla Ciutat de Tarragona