Sala de premsa

Presentació dels primers volums de l'Enciclopèdia del Romànic a Catalunya

query_builder   9 març 2015 14:52

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació dels primers volums de l'Enciclopèdia del Romànic a Catalunya

Dimecres 11 de març, a les 19.00 hores al Museu Nacional d’Art de Catalunya es presenten els primers volums de l’Enciclopèdia del Romànic a Catalunya, concretament els que fan referència a Barcelona.  Els volums, editats per la Fundación Santa María la Real del Patrimonio Histórico en col·laboració amb el Museu Nacional, formen part de la col·lecció la Enciclopedia del Románico en la Península Ibérica que compta amb 45 volums.
 
La presentació estarà presidida pel Director Generals d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma, i comptarà amb José María Pérez ‘Peridis’, president de la Fundación Santa María la Real del Patrimonio Histórico, Miquel Roca i Junyent, president del patronat del Museu Nacional d’Art de Catalunya, Jaume Giró, Director General de la Fundación Bancaria “La Caixa” i Carlos Collantes, Director General de Transporte de Red Eléctrica de España.

19:00|Presentació dels primers volums de l'Enciclopèdia del Romànic a Catalunya.Museu Nacional d'Art de Catalunya - Sala Cúpula (Parc de Montjuïc, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma, presidirà la presentació de l'Enciclopèdia del Romànic. També hi participaran el president de la Fundación Santa María la Real del Patrimonio Histórico, José María Pérez ‘Peridis’; el president del patronat del Museu Nacional d'Art de Catalunya, Miquel Roca i Junyent; el director general de la Fundació Bancària 'La Caixa', Jaume Giró, i el director general de Transporte de Red Eléctrica de España, Carlos Collantes.