Sala de premsa

El Secretari per a la Immigració participa en la cloenda d'un curs de mediació cultural per a dones immigrades

query_builder   14 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Secretari per a la Immigració participa en la cloenda d'un curs de mediació cultural per a dones immigrades

Durant l'acte es lliuraran els certificats a les 20 alumnes que han superat la formació i que provenen de països com el Pakistan, la Xina o el Marroc
 
El secretari per a la Immigració del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, participaran demà divendres 15 de febrer en la cloenda d'un curs d'orientació i informació per a la inserció social, cultural i laboral de dones immigrades. En concret, hi han participat 20 alumnes que s'han especialitzat en l'àmbit de la mediació cultural i la dinamització social. Provenen de diversos països com el Pakistan, la Xina o el Marroc. També participarà en la cloenda Salwa Gharbi, cap de Gestió de la Diversitat d'Unescocat, l'entitat que ha organitzat aquest curs amb el suport de la Secretaria per a la Immigració.

18:00|.Institut Català de les Dones (Pl. Pere Coromines, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós; la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva, i la cap de Gestió de la Diversitat d'Unescocat, Salwa Gharbi, participaran en la cloenda d'un curs de mediació cultural per a dones immigrades.