Sala de premsa

Demà divendres, 13 de març, a les 11.00 h, a l'edifici de l'antic Institut Gaudí de Girona

El conseller Espadaler visita les noves instal·lacions de l'Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos d'Esquadra a Girona

query_builder   12 març 2015 12:02

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Espadaler visita les noves instal·lacions de l'Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos d'Esquadra a Girona

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, visitarà, demà divendres 13 de març, a les 11.00 hores, les noves dependències de les unitats ARRO, TEDAX_NBQ, canina i els serveis de manteniment regional de la Regió Policial de Girona, a l’edifici de l’antic Institut Gaudí de Girona. Els periodistes podran prendre imatges de les noves instal·lacions així com de la nova flota de vehicles.
 
Posteriorment, el conseller presentarà, en roda de premsa, el balanç delinqüencial de l'any 2014 de la Regió Policial de Girona.
 

11:00|Visita a les noves instal·lacions de l'Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos d'Esquadra a Girona .Crta. Santa Coloma de Farnés, 78. Polígon Mas Xirgu|Girona (Gironès)

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, visitarà les noves instal·lacions de l’Àrea Regional de Recursos Operatius dels Mossos d’Esquadra a Girona i presentarà el balanç delinqüencial de l'any 2014 de la Regió Policial de Girona. L'acompanyarà el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.