Sala de premsa

El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la 95a 'Volta' Ciclista a Catalunya

query_builder   13 març 2015 13:19

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari general de l'Esport presideix la presentació de la 95a 'Volta' Ciclista a Catalunya

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà dilluns, a les set de la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, la presentació de la 95a edició de la “Volta” Ciclista a Catalunya, que es celebrarà del 23 al 29 de març pel territori català.
L'acompanyarà Ruben Peris, president de la “Volta” Ciclista a Catalunya; Josep Salom, diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona; Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l'àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona; i Montserrat Candini, alcaldessa de Calella, així com diferents personalitats de l’esport català i representants de les entitats que donen suport a la prova.
 
Durant l’acte, es donarà a conèixer el cartell oficial d’aquesta edició, que ha realitzat l’estudi Villuendas+Gómez, es detallarà el recorregut de les set etapes i es lliuraran les Medalles d'Honor de la competició.

19:00|Presentació de la 95a 'Volta' Ciclista a Catalunya.Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Colet (c. Buenos Aires, 56-58)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, presidirà la presentació de la 95a 'Volta' Ciclista a Catalunya.