Sala de premsa

TURISME

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà a Tortosa la primera Oficina de Turisme de la Generalitat a les Terres de l'Ebre

query_builder   29 març 2015 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà a Tortosa la primera Oficina de Turisme de la Generalitat a les Terres de l'Ebre

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, acompanyat de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, inaugurarà demà dilluns a les 12.00h la primera Oficina de Turisme de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, ubicada a l’edifici de l’antic Escorxador i actual Museu de Tortosa, a la Rambla Felip Pedrell, 3.
 
La nova Oficina de Turisme, gestionada conjuntament per la Generalitat i l’Ajuntament de Tortosa, neix amb la voluntat d’esdevenir l’oficina de referència i centre de dinamització del territori.
  
A l’acte d’inauguració de la nova oficina, també hi assistiran el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la directora general de Turisme, Marian Muro; el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa; la directora territorial del departament d’Empresa i Ocupació de les Terres de l’Ebre, Mercè Miralles; i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa, Alfredo Ferré. 
 
Un cop finalitzat aquest acte d’inauguració, el conseller Puig atendrà els mitjans de comunicació.

12:00|Puig inaugura a Tortosa la primera Oficina de Turisme de la Generalitat a les Terres de l'Ebre.Oficina de Turisme de la Generalitat a les Terres de l'Ebre (rbla. Felip Pedrell, 3)|Tortosa (Baix Ebre)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà a Tortosa la primera Oficina de Turisme de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, també hi assistirà.