Sala de premsa

El Govern presenta demà a Mollerussa la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física 2015

query_builder   30 març 2015 12:55

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta demà a Mollerussa la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física 2015

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau; el secretari de Salut Pública, Antoni Mateu, i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, presentaran demà dimarts a l’Ajuntament de Mollerussa les novetats i els actes previstos per la celebració del Dia Mundial de l’Activitat Física 2015, que es commemorarà arreu de Catalunya al voltant del 6 d’abril i que celebrarà l’acte central a Mollerussa.
Durant la presentació, es descobrirà el cartell del Dia d’aquest any i es donaran els detalls de l’acte central, que tindrà lloc a Mollerussa el dia 10 d’abril amb Bojan Krkic, jugador de futbol de l’Stoke City FC anglès, com a padrí, així com de la resta d’activitats programades arreu del territori català.
 
El Dia Mundial de l’Activitat Física es celebra des del 2002 a tot el món i Catalunya hi participarà per sisè any consecutiu amb diverses iniciatives de promoció arreu del territori entre el 6 i el 30 d’abril. El missatge que es vol transmetre a tots els segments de població és “Acumula 30 minuts d’activitat física cada dia” amb l’eslògan d’aquest any: “Sedentarisme= malaltia, activitat física=salut”.