Sala de premsa

El conseller Homs presenta demà l'Anuari 2014 de la Reforma Horària

query_builder   7 abril 2015 15:27

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs presenta demà l'Anuari 2014 de la Reforma Horària

·         L’Anuari recull la feina feta per Comissió d’Estudi de la Reforma Horària al Parlament de Catalunya en el primer any dels tres que durarà la Iniciativa
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà l’acte de presentació de l’Anuari 2014 de la Reforma Horària que tindrà lloc demà dia 8 d’abril a les 9 del mati a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm de Barcelona, empresa pionera en l’impuls de la Reforma Horària a Catalunya.
 
A l’acte també hi intervindran Marcial Navarro, director de Serveis Corporatius del Grup DAMM; Arnau Queralt, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible CADS; Lluís Franco, president del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya- CTESC; Agnès Russiñol, diputada i presidenta de la Comissió d’Estudi de la Reforma Horària del Parlament de Catalunya i  Fabian Mohedano, promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària.
 
El dia 9 d’abril es tanquen els treballs a la Comissió d’Estudi de la Reforma Horària al Parlament de Catalunya. Amb aquest motiu es presenta el balanç de la campanya ciutadana catalana a favor de la Reforma Horària. L’Anuari 2014 recull la feina feta en el primer any dels tres que durarà la iniciativa, i s’ha centrat en la fonamentació sobre com fer la Reforma Horària a través de la recuperació de les hores de desfasament horari en relació a la resta del món; l’impuls d’una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i productius i la recuperació del fus horari GMT que ens correspon per situació geogràfica.

09:00|Homs presideix la presentació de l'Anuari 2014 de la Reforma Horària.Antiga Fàbrica d'Estrella Damm (c. Rosselló, 515)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, presidirà l'acte de presentació de l'Anuari 2014 de la Reforma Horària. A l'acte, també hi intervindran el director de Serveis Corporatius del Grup Damm, Marcial Navarro; el director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible CADS, Arnau Queralt; el president del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya - CTESC, Lluís Franco; la diputada i presidenta de la Comissió d'Estudi de la Reforma Horària del Parlament de Catalunya, Agnès Russiñol, i el promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabian Mohedano. També hi assistirà la directora executiva de l'Institut Català de les Dones, Núria Balada.