Sala de premsa

La consellera d'Ensenyament clou la presentació del documental Tu també pots, l'assignatura pendent

query_builder   8 abril 2015 14:22

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera d'Ensenyament clou la presentació del documental Tu també pots, l'assignatura pendent

 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, clourà demà l’estrena del documental Tu també pots, l’assignatura pendent. L’acte tindrà lloc a partir de les set de la tarda al Palau de Congressos de Barcelona, i estarà presentat pel periodista Manel Fuentes.
 
També hi assistirà la directora del projecte, Anna Llauradó; sor Lucía Caram; el coordinador del Comitè Català de l’Agencia de l’ONU per als Refugiats (ACNUR), Joan Reventós; i la presidenta de l'Associació de Centres d'Ensenyament Privat no concertats de Catalunya (AENOCC), Pilar González. Per part del Departament d'Ensenyament, acompanyarà a la consellera el director dels Serveis Territorials al Vallès Occidental, Lluís Baulenas.
 
El documental reflecteix el projecte Tu també pots i mostra com les aportacions de cadascú permeten millorar el món i alhora fa palès com l’educació és la base per aconseguir l’empatia de les persones. El documental ha estat realitzat i produït per un seguit de professionals voluntaris, i pren com a base la idea proclamada per Nelson Mandela que “l’educació és l’arma més poderosa que pots utilitzar per canviar el món”.
 
El documental explica el projecte de l’escola Agora Sant Cugat International School aplicat de forma pilot el curs 2012-2013, on els alumnes del centre van investigar sobre la realitat d’una escola a Kenya i van decidir la forma de recaptar ingressos per ajudar aquesta escola. Els alumnes també van fer el mateix per recaptar fons per un menjador social de Càritas de Sant Cugat.

19:00|Rigau clou la presentació del documental 'Tu també pots, l'assignatura pendent'.Palau de Congressos de Barcelona (av. Reina Maria Cristina, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, clourà la presentació del documental Tu també pots, l’assignatura pendent.