Sala de premsa

TURISME

La directora general de Turisme inaugurarà demà la III edició del Fòrum TurisTIC

query_builder   14 abril 2015 17:00

settings_input_antenna Convocatòria

La directora general de Turisme inaugurarà demà la III edició del Fòrum TurisTIC

 

La directora general de Turisme, Marian Muro, inaugurarà demà 15 d’abril la tercera edició del Fòrum TurisTIC, que tindrà lloc a les 9.30 hores al Caixafòrum de Barcelona. L’acompanyaran Ramon Riera, diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Josep Maria Marquès, director executiu de promoció de Barcelona Activa, i Carles Fradera, director general de Barcelona Digital Centre Tecnològic.
 
Muro intervindrà en la inauguració amb una ponència sobre la importància que les TIC tenen per a la indústria turística i com aquestes poden esdevenir un factor catalitzador del canvi. I és que així com la tecnologia pot ajudar al sector turístic tant en el procés de difusió i comercialització de les experiències com en la manera en què el turista percep la destinació i els productes turístics al seu abast, el turisme esdevé un àmbit de desenvolupament de nous projectes per a les empreses tecnològiques.
 
El Fòrum TurisTIC, que se celebra al Caixafòrum de Barcelona el 15 i 16 d’abril, és un congrés on es debat sobre la relació entre la indústria turística i les TIC. Aquesta trobada s’ha consolidat ja com una cita ineludible per als professionals del sector turístic i del sector de les telecomunicacions que volen estar al dia dels últims avenços en aquests camps. Enguany, el congrés centra la seva primera jornada en les Smart Destinations, mentre que el segon dia es parlarà d’estratègies Big Data aplicades al sector turístic.

09:30|La directora general de Turisme inaugura la III edició del Fòrum TurisTIC.CaixaFòrum (av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)|Barcelona (Barcelonès)

La directora general de Turisme, Marian Muro, inaugurarà la III edició del Fòrum TurisTIC.