Sala de premsa

MODIFICA L'ANTERIOR

La Generalitat de Catalunya distingirà 180 esportistes de la demarcació de Tarragona pels èxits assolits durant l'any 2014

query_builder   17 abril 2015 11:10

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat de Catalunya distingirà 180 esportistes de la demarcació de Tarragona pels èxits assolits durant l'any 2014

 
L’acte serà dilluns, 20 d’abril, a les 19.00h al Teatre Auditori Municipal de Calafell. El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, presidirà l’acte acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, i de l’alcalde de Calafell, Joan Olivella.
 
La Representació Territorial de l’Esport a Tarragona celebrarà dilluns vinent, l’acte de Reconeixements Esportius Tarragona 2015. Aquests guardons volen premiar aquells esportistes i equips de la demarcació de Tarragona de 17 anys en endavant que competeixin des de les categories júnior/juvenil fins la màxima categoria de cadascú dels esports federats i que hagin quedat campions de Catalunya, hagin fet podi en un campionat estatal i/o hagin participat en un mundial o en una competició internacional durant la temporada 2014.
 
L’acte, que tindrà lloc a les 19.00 hores al Teatre Auditori Municipal de Calafell, comptarà amb l’assistència dels esportistes guardonats que estaran acompanyats, a banda dels seus familiars, pels representants de les entitats esportives i de les federacions, així com dels representants polítics del territori.