Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila visita diversos equipaments a Mollerussa, Vilassana i Lleida

query_builder   14 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila visita diversos equipaments a Mollerussa, Vilassana i Lleida

 En el decurs de la visita a l'Alberg¿Residència Sant Anastasi de Lleida, la Consellera explicarà l'increment dels plans locals de joventut a Lleida i el programa "vacances en família"
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà demà divendres diversos equipaments de Mollerussa. A les 10h, la Consellera serà rebuda per l’alcaldessa, Teresa Ginestà, amb qui es traslladarà a la residència i habitatges tutelats de l’Associació Comarcal Urgell d’Ajuda al Minusvàlid (ACUDAM) on farà un recorregut per les instal·lacions. Tot seguit, la Consellera es desplaçarà a Vilassana per visitar les instal·lacions del centre ocupacional de treball d’ACUDAM; l’alcalde de Vilassana, Joan Ramon Sangrà, acompanyarà la Consellera en el seu recorregut per les instal·lacions.
 
Posteriorment, a les 12,30h la Consellera assistirà a la inauguració de la residència per a persones discapacitades AREMI (Associació de Rehabilitació del Minusvàlid). L’acte estarà presidit pel President de la Generalitat, José Montilla. El Departament d’Acció Social i Ciutadania ha subvencionat, sota diversos conceptes, part de les obres de la residència  i del taller ocupacional per un total de 960.000€
 
A continuació, a les 13,30h la Consellera Capdevila es traslladarà a l’Alberg-Residència Sant Anastasi de Lleida on visitarà les instal·lacions. Aquest equipament, que gestiona la Secretaria de Joventut, a més de ser un alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs socials de Catalunya, és una de les cinc residències de la Generalitat que ofereixen allotjament i servei a estudiants universitaris; en aquest curs la residència Sant Anastasi acull 92 residents.
 
El director dels serveis territorials del Departament a Lleida, Carles Vega, acompanyarà la Consellera en les diverses visites a Mollerussa, Vilassana i Lleida.

13:30|.Alberg-Residència Sant Anastasi (Rambla d'Aragó, 11)|Lleida (El Segrià)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, visitarà l’Alberg-Residència Sant Anastasi que ofereix allotjament i servei a estudiants universitaris.