Sala de premsa

Presentació de la Ruta Josep Pla al jaciment arqueològic d'Ullastret

query_builder   24 abril 2015 08:36

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la Ruta Josep Pla al jaciment arqueològic d'Ullastret

Demà, dissabte 25 d’abril, tindrà lloc la presentació de la ruta literària de Josep Pla a Ullastret, una extensió de l’itinerari turístico-cultural que recorre els llocs emblemàtics de l’escriptor a Palafrugell i el Baix Empordà. L’itinerari s’ha confeccionat després d’un extens treball de recerca conjunta entre el MAC-Ullastret i la Fundació Josep Pla per explorar la relació de l’escriptor amb el jaciment arqueològic d’Ullastret i amb el món de l’arqueologia.
 
La presentació tindrà lloc a les 11 hores al Museu d’Arqueologia de Catalunya-Ullastret i hi participaran el director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura, Joan Pluma, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafrugell, com a representant del Patronat de la Fundació Josep Pla, Albert Gómez; la directora de la Fundació Josep Pla, Anna Aguiló,  i el coordinador del MAC Ullastret, Gabriel de Prado.

11:00|Ruta Josep Pla a Ullastret.Museu d'Arqueologia de Catalunya - Ullastret (afores, s/n)|Ullastret (Baix Empordà)

El director general d'Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni del Departament de Cultura, Joan Pluma, presentarà la ruta literària de Josep Pla a Ullastret.