Sala de premsa

Demà dijous, 30 d'abril, a les 09.00 h, a l'auditori de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

El conseller Espadaler inaugura la Jornada 'Gestionar les emergències en escenaris incerts: aprendre de l'experiència'

· Durant la Jornada es presentarà la versió ampliada del documental El gran silenci

query_builder   29 abril 2015 11:43

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Espadaler inaugura la Jornada 'Gestionar les emergències en escenaris incerts: aprendre de l'experiència'

· Durant la Jornada es presentarà la versió ampliada del documental El gran silenci

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, acompanyat de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Núria Aymerich, inaugurarà demà dijous, 30 d’abril, la Jornada Gestionar les emergències en escenaris incerts: aprendre de l’experiència, a l’auditori de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.
 
La Jornada pretén obrir un espai de reflexió i debat sobre les dificultats i la complexitat en el camp de la intervenció operativa pel que fa a les incerteses que condicionen la presa de decisions en les grans emergències, i en particular en els incendis forestals. Així com analitzar els mecanismes i els valors que acompanyen la capacitat de recuperació i resiliència de les organitzacions després d'un impacte amb gran afectació.
 
En el marc d’aquesta Jornada es presentarà la versió ampliada del documental El gran silenci, nascut de la iniciativa i l'impuls conjunt de Televisió de Catalunya, la Fundació Pau Costa i la Direcció General de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments, i que ara, amb el suport de l'ISPC ha pogut arribar al format actual.
 
El documental recull els testimonis i les reflexions d'un gran nombre de persones que, des de diferents posicions i visions al voltant d'uns fets luctuosos, han de servir de punt d'inflexió per definir un nou lideratge en la gestió de les emergències.
 
A la inauguració també hi assistirà el director general de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés, entre d’altres autoritats.
 
 
Els periodistes que vulgueu cobrir l’acte haureu d’acreditar-vos enviant un correu electrònic a comunicacio.interior@gencat.cat indicant el vostre nom, cognoms, DNI i mitjà al qual pertanyeu, així com les dades del vehicle,  abans de les 18 hores d’avui dimecres.
 
 

09:00|Espadaler inaugura la jornada 'Gestionar les emergències en escenaris incerts'.(ctra. C-17, de Barcelona a Ripoll, km. 13,5)|Mollet del Vallès (Vallès Oriental)

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, inaugurarà la jornada Gestionar les emergències en escenaris incerts: aprendre de l'experiència.