Sala de premsa

Maria Bobet rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

El director territorial del Departament a Lleida, Josep Maria Forné, li lliurarà la medalla

query_builder   30 abril 2015 15:00

settings_input_antenna Convocatòria

Maria Bobet rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

El director territorial del Departament a Lleida, Josep Maria Forné, li lliurarà la medalla

El director territorial de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Maria Bobet, veïna de Bell-lloc d’Urgell. Amics i familiars acompanyaran l’homenatjada en un acte on també assistiran l’alcalde del municipi, Ramon Consola, i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Francesc Fabregat.
 
Maria Bobet i Capdevila va néixer el 3 de maig de 1915 a Montoliu de Lleida. Es casà amb Carmelo Prim amb qui va tenir una filla. El seu marit va morir durant la guerra i la seva mare, amb qui convivia, la va ajudar a cuidar la seva filla.
 
La senyora Bobet era l’encarregada de gestionar les cartilles de racionament de Montoliu de Lleida i també es guanyava la vida cosint. L’any 1958 la família es traslladà a  Bell-lloc d’Urgell, on es va sentir molt ben acollida.
 
Sempre li ha agradat molt conversar, sortir a passejar al jardí de casa seva i mirar els partits del FC Barcelona. Té un gran record de la visita que va fer al camp del Barça durant el seu viatge de noces.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

13:00|Lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya.(c. Prat de la Riba, 5)|Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell)

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep M. Forné, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya a la senyora Maria Bobet.