Sala de premsa

RODA DE PREMSA

Nou pas d'Eurecat per esdevenir el centre de recerca industrial de referència a Catalunya

query_builder   12 maig 2015 14:00

settings_input_antenna Convocatòria

Nou pas d'Eurecat per esdevenir el centre de recerca industrial de referència a Catalunya

 

  • El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, oferirà una roda de premsa demà a les 11:30h a la seu d’ACCIÓ per informar dels avenços fets en el procés d’integració dels centres tecnològics avançats i la incorporació d’empreses al patronat d’Eurecat.

 

  • Puig estarà acompanyat pel president d’Eurecat, Antoni Peñarroya, i el vicepresident executiu del centre, Xavier Torra.

 

  • Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges del patronat previ a la roda de premsa, a les 11:10h.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, oferirà demà una roda de premsa per informar dels avenços fets per Eurecat, el centre de recerca industrial de Catalunya fruit del procés d’integració dels centres tecnològics avançats de Catalunya. El conseller assistirà al patronat previ a la roda de premsa, on s’aprovarà la incorporació d’empreses en aquest òrgan.
 
Felip Puig oferirà la roda de premsa a les 11:30h, acompanyat pel president d’Eurecat, Antoni Peñarroya, i el vicepresident executiu del centre, Xavier Torra. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges del patronat a les 11:10h.

11:30|Puig informa dels avenços fets en el procés d'integració dels centres tecnològics.ACCIÓ (pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, informarà dels avenços fets en el procés d'integració dels centres tecnològics avançats i la incorporació d'empreses al patronat d'Eurecat.