Sala de premsa

Jornada 'Noves oportunitats pel transport multimodal de mercaderies al Corredor Mediterrani'

query_builder   25 maig 2015 14:15

settings_input_antenna Convocatòria

Jornada 'Noves oportunitats pel transport multimodal de mercaderies al Corredor Mediterrani'

Demà dimarts, 26 de maig, tindrà lloc la jornada Noves oportunitats pel transport multimodal de mercaderies al Corredor Mediterrani, que s’emmarca dins el projecte iFreightMED cofinançat per la Comissió Europea, amb l’objectiu de debatre sobre el present i futur del transport de mercaderies a Catalunya.
A les 9.00 hores, el director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, obrirà la jornada. 
 
Posteriorment,  a les  11.40 hores, el  director d’Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores, moderarà un debat entre els diferents ponents i el públic assistent.
 
A les 12.30 hores, el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, clourà la jornada.
 
L’acte tindrà lloc, a la Sala d’Actes del Departament  de Territori i Sostenibilitat ( Av. Josep Tarradellas, 2-6. Barcelona)

09:00|Jornada 'Noves oportunitats pel transport multimodal de mercaderies al Corredor Mediterrani'.Departament de Territori i Sostenibilitat - Sala d'actes (av. Josep Tarradellas, 2-6)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, obrirà la jornada Noves oportunitats pel transport multimodal de mercaderies al Corredor Mediterrani. Posteriorment, el director d'Infraestructures de Mobilitat Terrestre, Xavier Flores, moderarà un debat entre els diferents ponents i el públic assistent. La cloenda anirà a càrrec del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.