Sala de premsa

INDÚSTRIA

La Generalitat presenta demà el nou Baròmetre de la Innovació, que radiografia l'estat de la innovació al teixit empresarial català

query_builder   26 maig 2015 13:00

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat presenta demà el nou Baròmetre de la Innovació, que radiografia l'estat de la innovació al teixit empresarial català

 

  • El baròmetre aporta noves dades sobre la innovació de les empreses catalanes, la vinculació amb la internacionalització i l’efecte de la innovació sobre la facturació, la productivitat i la creació de llocs de treball.
 
  • El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, presentaran el Baròmetre de la Innovació demà dimecres a les 10:30h a la seu d’ACCIÓ.
 
La Generalitat presentarà demà el nou Baròmetre de la Innovació a Catalunya, un exercici pioner a nivell internacional que suposa un pas endavant en els mecanismes d’avaluació de la innovació de les empreses. Així, el baròmetre aporta noves dades sobre la innovació de les empreses catalanes, la vinculació amb la internacionalització i l’efecte de la innovació sobre la facturació, la productivitat i la creació de llocs de treball.
 
El secretari d’Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i la consellera delegada d’ACCIÓ, Núria Betriu, presentaran els resultats obtinguts i les principals conclusions del baròmetre demà a les 10:30h en un acte a la seu d’ACCIÓ (Passeig de Gràcia 129).

10:30|Presentació del Baròmetre de la Innovació .ACCIÓ - Sala d'Actes (pg. de Gràcia, 129)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari d'Empresa i Competitivitat, Pere Torres, i la consellera delegada d'ACCIÓ, Núria Betriu, presentaran el Baròmetre de la Innovació.