Sala de premsa

El conseller de Cultura inaugura la jornada "Eugeni d'Ors. Potència i resistència"

query_builder   26 maig 2015 16:51

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller de Cultura inaugura la jornada "Eugeni d'Ors. Potència i resistència"

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà el proper dijous, 28 de maig, en l’acte d’obertura de la jornada “Eugeni d’Ors. Potència i resistència”, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) i l’Institut d’Estudis Catalans (IEC).
 
La jornada té lloc amb motiu de la publicació del llibre Eugeni d’Ors. Potència i resistència, un volum editat per Xavier Pla amb més de trenta textos d’estudi dedicats a la figura de l’escriptor i la seva obra i que ara publica de nou la ILC.
 
També participaran en l’acte, que tindrà lloc a les 10 hores a la l’Institut d’Estudis Catalans, el seu president, Joandomènec Ros; la directora de la ILC, Laura Borràs, i el professor de la Universitat de Girona, Xavier Pla.

10:00|Mascarell inaugura la jornada 'Eugeni d'Ors. Potència i resistència'.Institut d'Estudis Catalans (c. del Carme, 47)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en l'acte d’obertura de la jornada Eugeni d'Ors. Potència i resistència, organitzada per la Institució de les Lletres Catalanes i l'Institut d’Estudis Catalans.