Sala de premsa

El Govern presenta dilluns la participació de Catalunya a l'Expo Saragossa 2008

query_builder   15 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

El Govern presenta dilluns la participació de Catalunya a l'Expo Saragossa 2008

El representant de la Generalitat de Catalunya davant l’Expo Saragossa 2008 i delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, José Cuervo; el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Manuel Hernàndez, i el president d’ExpoAgua, Roque Gistau, donaran a conèixer el proper dilluns, 18 de febrer, els detalls de la participació de Catalunya en aquest esdeveniment internacional, que se celebrarà sota el lema “Aigua i desenvolupament sostenible”. Així mateix, en el curs de la conferència de premsa presentaran el pavelló que Catalunya tindrà en l’edifici de les comunitats autònomes de l’Expo.
 
Els objectius de la participació de la Generalitat a l’Expo Saragossa 2008 giren al voltant de la projecció exterior de Catalunya a través de la difusió dels valors del territori relacionats amb l’aigua (des dels punts de vista paisatgístic, ecològic, productiu i lúdic) i de l’explicació de la política de gestió de l’aigua, d’acord amb la Directiva Marc de l’Aigua (DMA) de la Unió Europea.
 
De l’organització i coordinació de la participació de la Generalitat a l’Expo se n’ocupa la Direcció General de Difusió Corporativa, del Departament de la Presidència, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

 

11:00|.Sala de premsa del Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El delegat del Govern a Madrid i representant de la Generalitat de Catalunya davant l’Expo Saragossa 2008, José Cuervo; el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Manuel Hernàndez, i el president d’ExpoAgua, Roque Gistau, donaran a conèixer els detalls de la participació de Catalunya a l’Expo Saragossa.