Sala de premsa

El president Mas conversarà amb David Fernández en un acte amb motiu del 20è aniversari de VilaWeb

query_builder   15 juny 2015 16:28

settings_input_antenna Convocatòria

El president Mas conversarà amb David Fernández en un acte amb motiu del 20è aniversari de VilaWeb

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el diputat de la CUP David Fernández dialogaran demà, dimarts 16 de juny, a partir de les 19.30 hores, en un acte amb motiu del 20è aniversari de VilaWeb. Tots dos tractaran sobre la consulta del passat novembre i el procés sobiranista a partir del llibre Desclassificat: 9N, del director de VilaWeb, Vicent Partal, que introduirà l’acte i moderarà la xerrada.
 
L’acte, que es farà al CCCB de Barcelona, servirà també com a presentació oficial d’aquest llibre de Vicent Partal, editat per RBA, que narra els esdeveniments que van conduir a la celebració de la consulta.
 
A la conversa també hi assistiran el conseller de la Presidència, Francesc Homs; els presidents en funcions de les diputacions de Barcelona i de Lleida, Salvador Esteve i Joan Reñé, respectivament, i el director del CCCB, Vicenç Villatoro, entre d’altres.
 
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir l’acte han de confirmar la seva assistència a administracio@partal.cat

19:30|El president Mas conversarà amb David Fernández en un acte amb motiu del 20è aniversari de VilaWeb.CCCB (c. Montalegre, 5)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el diputat de la CUP David Fernández dialogaran en un acte amb motiu del 20è aniversari de VilaWeb. Tots dos tractaran sobre la consulta del passat novembre i el procés sobiranista a partir del llibre Desclassificat: 9N, del director de VilaWeb, Vicent Partal, que introduirà l’acte i moderarà la xerrada. També hi assistiran el conseller de la Presidència, Francesc Homs; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí; el secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea, Roger Albinyana; el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; els presidents en funcions de les diputacions de Barcelona i de Lleida, Salvador Esteve i Joan Reñé, respectivament, i el director del CCCB, Vicenç Villatoro, entre d’altres.
 
Nota: Els mitjans interessats en cobrir l’acte han de confirmar la seva assistència a administracio@partal.cat