Sala de premsa

El secretari de Comunicació presentarà l'Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014

query_builder   26 juny 2015 12:43

settings_input_antenna Convocatòria

El secretari de Comunicació presentarà l'Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014

  • L'acte tindrà lloc dilluns 29 de juny, a les 12 hores, al Palau Robert de Barcelona

El secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, presidirà l’acte de presentació de l’Informe de la comunicació a Catalunya 2013–2014, que tindrà lloc el dilluns 29 de juny, a les 12 hores, a la Sala d’Actes de les Cotxeres del Palau Robert. També intervindran en l’acte el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho; el director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural Fenosa, Jordi Garcia Tabernero; el director de l’InCom-UAB, José Luis Terrón, i la coeditora de l’obra Carme Ferré Pavia, que exposarà l'estat de la qüestió del sector de la comunicació a Catalunya en el darrer bienni. 

L’Informe de la comunicació a Catalunya és un projecte biennal de l’Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB) que va néixer l’any 2000 i compta, per vuitena vegada consecutiva, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Gas Natural Fenosa.
 
L’Informe es publica, amb accés obert i gratuït, com a quart volum de Lexikon Informes, una col·lecció especialitzada de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió de la Generalitat de Catalunya, en format EPUB, un dels estàndards d’ús més corrent de llibre electrònic (llibreria.gencat.cat).
 

12:00|El secretari de Comunicació presenta l''Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014'.Palau Robert (pg. Gràcia, 107)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, presidirà l’acte de presentació de l’Informe de la comunicació a Catalunya 2013–2014. També intervindran en l'acte el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho; el director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural Fenosa, Jordi Garcia Tabernero; el director de l'InCom-UAB, José Luis Terrón, i la coeditora de l’obra Carme Ferré Pavia, que exposarà l'estat de la qüestió del sector de la comunicació a Catalunya en el darrer bienni. També hi assistirà el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès.