Sala de premsa

Munté lliura els Premis de Civisme i el Premi Voluntariat de Benestar Social i Família

En el marc de l'entrega de premis, s'inaugurarà la 16a edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat que organitza el Departament

query_builder   30 juny 2015 12:00

settings_input_antenna Convocatòria

Munté lliura els Premis de Civisme i el Premi Voluntariat de Benestar Social i Família

En el marc de l'entrega de premis, s'inaugurarà la 16a edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat que organitza el Departament

La vicepresidenta del Govern i titular de Benestar Social i Família, Neus Munté, lliurarà aquest dimecres els Premis de Civisme i el Premi Voluntariat que convoca el Departament. A l’acte, que se celebrarà a la Sala Moragues del Born Centre Cultural, també hi participarà el director general d’Acció Cívica i Comunitària, Ramon Terrassa.
 
Els Premis de Civisme tenen com a objectiu la promoció del civisme des d’àmbits d’actuació ben diversos. El certamen inclou el XXXIII Premi Serra i Moret, el XXIX Premi Jaume Ciurana a l’actuació cívica juvenil i el XX Premi de Civisme als Mitjans de Comunicació.
 
El Premi Voluntariat és un reconeixement de les activitats o projectes de les entitats de voluntariat que donen resposta a alguna de les línies prioritàries que estableix el Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat.
 
A banda dels premis, amb aquest acte també es donarà el tret de sortida de la 16a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, un espai de formació gratuïta organitzat pel Departament de Benestar Social i Família i dut a terme per escoles del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. Aquesta edició consta de  cursos i tallers presencials, i cursos en línia, que potencien l’oferta formativa de la Generalitat.

18:30|Munté presideix el lliurament dels Premis Civisme, Premi Voluntariat i Escola d'Estiu del Voluntariat.El Born Centre Cultural (pl. Comercial, 12)|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern, portaveu i titular del Departament de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidirà la inauguració de la 16a edició de l'Escola d'Estiu del Voluntariat. En el decurs de l'acte, es lliuraran també els Premis Civisme 2015 i els XXII Premi Voluntariat que organitza el Departament de Benestar Social i Família. L'acompanyarà la presidenta de l'Institut Català de les Dones, Montse Gatell.