Sala de premsa

TELECOMUNICACIONS

Jordi Puigneró presenta en roda de premsa el desplegament de la fibra òptica a la Seu d'Urgell

query_builder   3 juliol 2015 13:41

settings_input_antenna Convocatòria

Jordi Puigneró presenta en roda de premsa el desplegament de la fibra òptica a la Seu d'Urgell

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació, Jordi Puigneró, presentarà dilluns, dia 6 de juliol, en roda de premsa a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, l’inici de les obres de desplegament de la fibra òptica a la capital de l’Alt Urgell. Puigneró estarà acompanyat a la roda de premsa per l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla.
 
A la roda de premsa es donarà a conèixer el detall de les obres d’extensió de la fibra òptica; el calendari d’execució  i activació; les característiques del servei, i quines millores aportarà a aquest municipi de l’Alt Pirineu.
 
Un cop acabada la roda de premsa, cap a les 12:30 h, Jordi Puigneró i Albert Batallà visitaran les obres. La visita està oberta als mitjans de comunicació.

12:00|Jordi Puigneró presenta el desplegament de la fibra òptica a la Seu d'Urgell.Ajuntament de la Seu d'Urgell (pl. dels Oms, 1)|La Seu d'Urgell (L'Alt Urgell)

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Puigneró, presentarà el desplegament de la fibra òptica a la Seu d’Urgell.