Sala de premsa

Presentació dels Informes de la Central de Resultats 2014

query_builder   9 juliol 2015 14:16

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació dels Informes de la Central de Resultats 2014

El director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), Josep Maria Argimon; la responsable de l’Observatori del Sistema de Salut de Catalunya, Anna García-Altés, i la directora de Cures del Consorci Hospitalari de Vic i degana de l’FCSB de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, Mireia Subirana, presentaran aquest divendres, 10 de juliol a les 12.15 hores, els principals punts dels Informes de la Central de Resultats 2014 en els àmbits hospitalari, d’atenció primària, sociosanitari i de salut mental i addiccions.
 
Els informes de la Central de Resultats recullen i analitzen els indicadors de qualitat de l’assistència dels centres del sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT).
 
A les 13 hores, el conseller de Salut, Boi Ruiz, farà una atenció als mitjans de comunicació.
 
La presentació dels Informes es farà a l’Auditori AXA de Barcelona (av. Diagonal, 547 - Complex comercial L’Illa Diagonal).

12:00|Ruiz presenta la Central de Resultats àmbit Hospitalari 2014.Auditori AXA (av. Diagonal, 547)|Barcelona (Barcelonès )

El conseller de Salut, Boi Ruiz, farà la presentació dels informes de la Central de Resultats en l'àmbit Hospitalari 2014. A l'acte també hi assistiran la secretària general del Departament de Salut, Roser Fernández, el director del Servei Català de la Salut (CatSalut), Josep Ma. Padrosa, i el director de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), Josep Maria Argimon.