Sala de premsa

La consellera Carme Capdevila presenta a Vic el desplegament de la Llei de serveis socials

query_builder   18 febrer 2008 00:00

settings_input_antenna Convocatòria

La consellera Carme Capdevila presenta a Vic el desplegament de la Llei de serveis socials

Realitzarà una conferència per explicar els canvis i les millores que s'implantaran a la Catalunya central
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, realitzarà una conferència amb el títol “Llei de serveis socials de Catalunya: cap a l’estat català del benestar” demà a les 20 hores a la Universitat de Vic. La consellera estarà acompanyada de la directora dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a les comarques de Barcelona, Neus Orriols.
 
En la seva intervenció, la consellera Carme Capdevila explicarà el desplegament de la nova Llei de serveis socials a la Catalunya central, així com els canvis previstos per a la millora de la qualitat de vida i el benestar de la ciutadania.
 
Mitja hora abans de la conferència, que tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat de Vic, la consellera d’Acció Social i Ciutadania té previst atendre els mitjans de comunicació per avançar els continguts de la seva intervenció. La consellera explicarà les principals inversions previstes pel seu Departament a la Catalunya central pel període 2008-2011.

19:30|.Universitat de Vic (c. de la Laura, 13)|Vic (Osona)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà a Vic el desplegament de la Llei de serveis socials.