Sala de premsa

Balanç d'actuacions del SEM en el que portem d'estiu a Catalunya

query_builder   16 juliol 2015 14:32

settings_input_antenna Convocatòria

Balanç d'actuacions del SEM en el que portem d'estiu a Catalunya

El Departament de Salut convoca una roda de premsa per aquest divendres, 17 de juliol, per explicar les actuacions fetes a Catalunya pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) en el que portem d'estiu. També es donaran consells arran de l’augment dels serveis que el SEM ha hagut de fer a platges i piscines, i recomanacions des de l'Agència de Salut Pública per prevenir els efectes de la calor.
 
A la roda de premsa hi assistirà el conseller de Salut, Boi Ruiz; el secretari de Salut Pública, Antoni Mateu, i el director del SEM, Francesc Bonet.
 
L’acte començarà a les 10 del matí al Departament de Salut (trav. de les Corts, 131-159 de Barcelona).

10:00|Ruiz fa balanç de les actuacions del SEM en el que portem d'estiu a Catalunya.Departament de Salut (trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz; el secretari de Salut Pública, Antoni Mateu, i el director del SEM, Francesc Bonet, compareixeran per explicar les actuacions fetes a Catalunya pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) en el que portem d'estiu. També es donaran consells arran de l’augment dels serveis que el SEM ha hagut de fer a platges i piscines, i recomanacions des de l'Agència de Salut Pública per prevenir els efectes de la calor.