Sala de premsa

Presentació de la 33a edició de La Setmana del Llibre en Català

query_builder   20 juliol 2015 13:56

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de la 33a edició de La Setmana del Llibre en Català

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a la roda de premsa de presentació de la 33a edició de La Setmana del Llibre en Català, que tindrà lloc dimecres 22 de juliol a les 13.00 hores al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya.
 
A la roda de premsa també hi intervindran el director de Barcelona Capital de l’Ajuntament de Barcelona, Carles Sala; la presidenta de la Comissió Organitzadora de La Setmana, Montse Ayats, i el President de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, Albert Pèlach.
 
També hi seran presents els guanyadors del 19è Premi Trajectòria que atorga La Setmana i els representants del Gremi d’Editors de Catalunya, Gremi de Llibreters de Catalunya, Gremi de Distribuïdors de Catalunya i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català, institucions membres de la Comissió Organitzadora de La Setmana.

13:00|Mascarell presenta la 33a edició de La Setmana del Llibre en Català.Col·legi Oficial d'Arquitectes de Catalunya (pl. Nova, 5)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, assistirà a la presentació de la 33a edició de La Setmana del Llibre en Català.