Sala de premsa

Juliana Vidal rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, li entregarà la medalla

query_builder   25 juliol 2015 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Juliana Vidal rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, li entregarà la medalla

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Juliana Vidal. L’acte tindrà lloc dilluns a les 16.30h a la residència Santa Teresa de Valls. Hi assistiran també amics i familiars, el personal i la direcció de la residència i l’alcalde del municipi, Albert Batet.
 
Juliana Vidal Aznar va néixer a Valls el 27 de juliol de 1915. Ella i el seu marit van tenir dos fills. Actualment té dos néts i tres besnéts. Va treballar d’aprenenta a la fàbrica de roba infantil Les Moles i més endavant a l’empresa de mitjons Ca Xapes i a la fàbrica de pells Ca Clols. També va fer d’encarregada a l’empresa de teixits Ca Dasca.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

16:30|Medalla Centenària a la senyora Juliana Vidal.Residència Santa Teresa (c. Santa Teresa, 4)|Valls (Alt Camp)

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Juliana Vidal.