Sala de premsa

El Departament de Salut firma un conveni de col·laboració amb l'AECC - Catalunya per reduir l'impacte del càncer en la població catalana

query_builder   24 juliol 2015 13:24

settings_input_antenna Convocatòria

El Departament de Salut firma un conveni de col·laboració amb l'AECC - Catalunya per reduir l'impacte del càncer en la població catalana

El conseller de Salut, Boi Ruiz, presidirà aquest dilluns, 27 de juliol, la signatura del conveni marc de col·laboració "En lluita contra el càncer" entre el Departament de Salut i l’Associació Espanyola contra el càncer – Catalunya contra el càncer per lluitar contra aquesta malaltia i reduir-ne l'impacte en la població catalana. 
 
A l’acte també hi assistirà la directora general d’Ordenació i Regulació Sanitàries, Cristina Iniesta; el president de Catalunya contra el càncer i president AECC- Catalunya contra el càncer de Barcelona, Juli de Miquel; el president AECC- Catalunya contra el càncer de Lleida, Manuel López; la presidenta AECC- Catalunya contra el càncer de Girona, Pilar Cort, i la presidenta AECC- Catalunya contra el càncer de Tarragona, Ana Vilallonga.
 
La signatura del conveni s’emmarca en el Pla de Catalunya contra el càncer 2015-2020. L’acte es farà dilluns, a les 16.30 hores, al Departament de Salut (trav. de les Corts, 131-159 - Pavelló Ave Maria) de Barcelona.

16:30|Ruiz firma un conveni amb l'AECC - Catalunya per reduir l'impacte del càncer.Departament de Salut (trav. de les Corts, 131-159)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Salut, Boi Ruiz, signarà un conveni de col·laboració amb l’AECC - Catalunya contra el càncer per lluitar contra aquesta malaltia i reduir-ne l'impacte en la població catalana. A l’acte també hi assistirà la directora general d’Ordenació i Regulació Sanitàries, Cristina Iniesta. La signatura del conveni s’emmarca en el Pla de Catalunya contra el càncer 2015-2020.