Sala de premsa

Reunió de la comissió de seguiment del Pla director urbanístic del CRT de Vila-seca i Salou

query_builder   27 juliol 2015 18:11

settings_input_antenna Convocatòria

Reunió de la comissió de seguiment del Pla director urbanístic del CRT de Vila-seca i Salou

El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, el director de l’INCASÒL, Damià Calvet, i el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, presidiran demà dimarts, 28 de juliol, la reunió de la comissió de seguiment del Pla director urbanístic (PDU) del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou.
L’acte tindrà lloc, a les 10.00 hores, a la seu de la Delegació del Govern a Tarragona. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges a l’inici de la reunió. Posteriorment, a les 12.15 hores, s’atendrà als mitjans de comunicació.

10:00|Reunió de la comissió de seguiment del Pla director urbanístic (PDU) del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou.Delegació del Govern a Tarragona (c. de Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, el director de l’INCASÒL, Damià Calvet, i el delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, presidiran la reunió de la comissió de seguiment del Pla director urbanístic (PDU) del Centre Recreatiu i Turístic (CRT) de Vila-seca i Salou.