Sala de premsa

AJORNAMENT RODA DE PREMSA

El conseller d'Interior, Jordi Jané, presenta el balanç de sinistralitat viària del primer semestre de 2015

query_builder   30 juliol 2015 08:42

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Interior, Jordi Jané, presenta el balanç de sinistralitat viària del primer semestre de 2015

Per motius d’agenda del conseller Jané la conferència de premsa prevista per a avui s’ajorna a demà divendres 31 de juliol
 
 
El conseller del Departament d’Interior, Jordi Jané, acompanyat de la directora del Servei Català de Trànsit (SCT), Eugenia Doménech i el cap de la Comissaria general de Mobilitat de Mossos d’Esquadra, Miquel Esquius, presentarà en roda de premsa demà divendres, 31 de juliol, a les 10.00 hores, el balanç de sinistralitat viària del primer semestre d’enguany en comparativa amb el mateix període de 2014.
La conferència de premsa també es podrà visualitzar en directe a través del web de la Sala de premsa del Departament d'Interior: http://gencat.cat/interior/video/sala_premsa.htm. Els periodistes que segueixin la roda a través d’aquesta reproducció en temps real podran enviar al correu electrònic comunicacio.interior@gencat.cat preguntes i consultes perquè els responsables les atenguin en directe.
 

10:00|Jané fa balanç de la sinistralitat durant el primer semestre del 2015.Departament d'Interior (c. Diputació, 355)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Interior, Jordi Jané, farà balanç de la sinistralitat durant el primer semestre del 2015.