Sala de premsa

Roda de premsa de presentació de la programació del Temporada Alta 2015 - Festival de Tardor de Catalunya

query_builder   27 agost 2015 14:14

settings_input_antenna Convocatòria

Roda de premsa de presentació de la programació del Temporada Alta 2015 - Festival de Tardor de Catalunya

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en la roda de premsa de presentació de la programació del Temporada Alta 2015, Festival de Tardor de Catalunya, que tindrà lloc el pròxim dilluns 31 d’agost, a les 12 hores, al Teatre Municipal de Girona.
 
La presentació també comptarà amb la presència de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont; del president de la Diputació de Girona, Pere Vila; de l’alcalde de Salt, Jordi Viñas, i del director del Festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.
 
Temporada Alta 2015 continua creixent i oferint les principals novetats de la temporada en arts escèniques: més de 100 propostes (26 produccions i coproduccions), 9 poblacions diferents (4 més que l’any passat) i 30 escenaris (7 més que en l’anterior edició). La 24ena edició del festival continua apostant per un equilibri entre les grans produccions internacionals i els autors catalans i la jove dramatúrgia. Un cartell configurat per una varietat de propostes dirigides a un públic ampli i divers: teatre, dansa, música, circ, espectacles familiars, cinema, etc. es podran veure al llarg dels més de dos mesos de festival.
.

12:00|Mascarell participa en la presentació del Temporada Alta 2015 - Festival de Tardor de Catalunya.Teatre Municipal (pl. del Vi, 1)|Girona (Gironès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, participarà en la roda de premsa de presentació de la programació del Temporada Alta 2015 - Festival de Tardor de Catalunya.