Sala de premsa

La Comissió Mixta Generalitat – Ajuntament de Barcelona es reuneix demà al Palau de la Generalitat

Aquest organisme té la funció de revisar i desenvolupar la Carta Municipal

query_builder   2 setembre 2015 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

La Comissió Mixta Generalitat – Ajuntament de Barcelona es reuneix demà al Palau de la Generalitat

Aquest organisme té la funció de revisar i desenvolupar la Carta Municipal

La Comissió Mixta Generalitat de Catalunya – Ajuntament de Barcelona, presidida per la consellera de Governació i Relacions institucionals, Meritxell Borràs, es reunirà el proper dijous, 3 de setembre, a les 17 hores, a la Sala Tàpies del Palau de la Generalitat. Es tracta de la primera reunió d’aquest òrgan després de les eleccions municipals del passat mes de maig.
 
La Comissió Mixta Generalitat de Catalunya - Ajuntament de Barcelona és l’òrgan bilateral de cooperació i col·laboració interadministrativa creat amb l’objectiu de revisar i desenvolupar el règim especial establert a la Carta municipal de Barcelona aprovada per la Llei 22/1998, de 30 de desembre. La consellera de Governació i Relacions institucionals, Meritxell Borràs, presideix l’organisme, mentre que l’alcaldessa de l’Ajuntament de Barcelona, Ada Colau, n’exerceix la vicepresidència.
 
El reglament de la Comissió estableix que s’ha de reunir amb una periodicitat anual, tot i que, si es considera oportú, es poden celebrar més sessions en un mateix any. Des que es va crear el 1998, l’òrgan s’ha reunit en plenari una vintena de vegades. L’última va ser el 20 d’octubre de 2014.
 
A l’inici de la reunió, els mitjans gràfics que ho desitgin podran prendre imatges.
 
Un cop finalitzi la reunió, la consellera de Governació atendrà els mitjans de comunicació.

17:00|Borràs presideix la reunió de la Comissió Mixta Generalitat - Ajuntament de Barcelona.Palau de la Generalitat (entrada pel c. Sant Honorat, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Governació i Relacions Institucionals, Meritxell Borràs, presidirà la reunió de la Comissió Mixta Generalitat – Ajuntament de Barcelona. A l’inici de la reunió, els mitjans gràfics que ho desitgin podran enregistrar imatges de la trobada. En acabat, la consellera de Governació atendrà els mitjans de comunicació.