Sala de premsa

TURISME

La Generalitat lliura demà els Guardons del Turisme de Catalunya 2015

query_builder   30 setembre 2015 11:16

settings_input_antenna Convocatòria

La Generalitat lliura demà els Guardons del Turisme de Catalunya 2015

 

Demà dijous 1 d’octubre, la Generalitat i el sector turístic de Catalunya celebren conjuntament el Dia Mundial del Turisme,  que es commemora el 27 de setembre. En el marc d’aquesta celebració, el president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà el lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya 2015. L’acte es farà al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).
 
Els guardonats en aquesta edició són:
 
  • Categoria Turisme responsable: Icària Iniciatives Socials, SAL, per Inout Hostel (Barcelona)
  • Categoria Millor experiència turística: Jaume León Andrés
  • Categoria Millor projecte de coneixement i recerca aplicada al sector turístic: Fundació Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya  (Vila-seca, Tarragona)
  • Categoria Innovació: Estació d’Alta Muntanya de Tavascan (Lladorre, Lleida)
 
Enguany, a més dels premiats en les diferents categories, es farà una menció especial a títol pòstum a Raimon Martínez Fraile i Juli Soler, així com un reconeixement especial als germans Roca, d’El Celler de Can Roca.
 
 
*És imprescindible que els mitjans interessats en cobrir l’acte del lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya al MNAC, s’acreditin prèviament enviant un correu electrònic a gprunes@gencat.cat, indicant nom, cognoms, mitjà i DNI.