Sala de premsa

21 Estats participen a Barcelona a les Jornades paneuropees d'educació ambiental cap a la sostenibilitat

query_builder   30 setembre 2015 12:32

settings_input_antenna Convocatòria

21 Estats participen a Barcelona a les Jornades paneuropees d'educació ambiental cap a la sostenibilitat

El secretari  de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, inaugurarà demà dijous, 1 d’octubre, a les 9.00 hores, les Terceres Jornades paneuropees d’educació ambiental cap a la sostenibilitat, que se celebren fins divendres al recinte modernista de Sant Pau, a Barcelona.
Aquest esdeveniment és un fòrum important de discussió entre institucions europees, governs de tots els nivells, societat civil i grups d'interès en educació ambiental amb l'objectiu de conèixer projectes d'altres països i cercar col·laboracions internacionals. Les dues edicions anteriors van tenir lloc l’any 2013 a Lió i el 2014 a Bergamo. Aquesta tercera està organitzada en el marc de la presidència de Catalunya de la Xarxa de Cooperació Regional Quatre Motors per a Europa i amb el suport del Secretariat del Congrés Mundial d'Educació Ambiental. A Barcelona s’hi aplegaran més de 300 persones de 21 Estats.

09:00|'Terceres Jornades paneuropees d'educació ambiental cap a la sostenibilitat'.Recinte Modernista de Sant Pau - Sala Francesc Cambó (c. Sant Antoni Maria Claret, 167)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, inaugurarà les Terceres Jornades paneuropees d’educació ambiental cap a la sostenibilitat.