Sala de premsa

Maria Tarruella rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

El director territorial del Departament a Lleida, Antoni Reinoso, li lliurarà la medalla

query_builder   13 octubre 2015 13:51

settings_input_antenna Convocatòria

Maria Tarruella rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

El director territorial del Departament a Lleida, Antoni Reinoso, li lliurarà la medalla

El director territorial de Benestar Social i Família a Lleida, Antoni Reinoso, lliurarà aquest dimecres la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Maria Tarruella, veïna de Guissona. Amics i familiars acompanyaran l’homenatjada en un acte on també assistirà l’alcalde del municipi i president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva.
 
Maria Tarruella i Creus va néixer el 31 de juliol de 1915 a Bellveí (Torrefeta i Florejacs), on va viure fins que es va casar, que es va traslladar a la Morana. De jove va treballar de mestressa de casa, a l’hort i cuidant el bestiar. Ella i el seu marit van tenir 4 fills i actualment també té 12 néts i 10 besnéts. La seva família destaca que sempre ha estat una bona cosidora i també que ha estat aficionada a escriure poesia, que publicava en una revista del seu municipi.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

17:00|Lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya.Residència de Gent Gran Agropecuària de Guissona (rbla. Segadors, 57)|Guissona (Segarra)

El director dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Antoni Reinoso, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya a la senyora Maria Tarruella.