Sala de premsa

Dissabte, 17 d'octubre, a les 11.30 h a la GI-542 a Sant Hilari Sacalm

Nova sessió en carretera del programa d'educació viària per a motoristes "Formació 3.0"

query_builder   16 octubre 2015 12:11

settings_input_antenna Convocatòria

Nova sessió en carretera del programa d'educació viària per a motoristes "Formació 3.0"

El Servei Català de Trànsit (SCT) i Anesdor, l’Associació nacional d’empreses del sector dues rodes, imparteixen per segona vegada formació a motoristes a peu de carretera a través del programa Formació 3.0 que té l’objectiu d’augmentar la seguretat viària dels conductors de vehicles de dues rodes. Aquesta formació es realitzarà el dissabte i diumenge, 17 i 18 d’octubre, a la GI-542 a Sant Hilari Sacalm (Selva) entre les 10.30 i les 14.00 h, el punt de trobada serà el poliesportiu del municipi (l’atenció a mitjans de comunicació es farà a les 11.30 h).
 
Concretament es tracta d’una activitat formativa gratuïta en punts d’alta concentració de motoristes i en la xarxa viària secundària on hi ha risc d’accidentalitat. Així, l’activitat consisteix en un recorregut d’uns quinze minuts en el qual, sempre amb l’acceptació i permís previ, els instructors acompanyen i enregistren els moviments de l’interessat. Un cop acabat aquest recorregut, instructors i interessat visualitzen les imatges i les comenten amb l’objectiu de millorar els detalls que permetin ser un conductor més segur i més complet.
 
L’activitat, que compta amb el suport del Cos dels Mossos d’Esquadra tant per a la localització de l’espai més adequat com per al desenvolupament de la sessió formativa, està preparada per a tots els nivells i els instructors s’adapten en tot moment als conductors interessats. Quan s’acaba l’activitat, l’interessat rep la gravació i un full amb deu punts sobre l’estat tècnic de la motocicleta.