Sala de premsa

El conseller Homs fa una conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya

query_builder   21 octubre 2015 15:57

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller Homs fa una conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya

Serà demà, 22 d'octubre, a les 9:00 hores a Barcelona

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, participarà demà, dijous 22 d’octubre, a les 9:00 hores, a Barcelona, com a conferenciant a l’esmorzar-col•loqui organitzat per Nueva Economia Fòrum-Fòrum Europa Tribuna Catalunya.
 
La presentació del conseller serà a càrrec  del president de la CECOT, Antoni Abad. A l’acte, hi assistirà la vicepresidenta i portaveu del Govern, Neus Munté, la consellera de Governació i Relacions Institucionals, Meritxell Borràs, la d’Ensenyament, Irene Rigau i el conseller d’Interior, Jordi Jané, a més, d’altres membres del Govern.

09:00|Homs fa una conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya.Hotel Avenida Palace (Gran Via de les Corts, 605-607) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, participarà com a conferenciant a l’esmorzar-col·loqui organitzat per Nueva Economia Fòrum-Fòrum Europa Tribuna Catalunya. A l’acte, hi assistirà la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; la vicepresidenta del Govern, portaveu i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté; la consellera de Governació i Relacions Institucionals, Meritxell Borràs; la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau; el conseller d’Interior, Jordi Jané; el secretari general de la Presidència, Jordi Vilajoana; el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí; el director general d'Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i el delegat del Govern a Girona, Eudald Casadesús.