Sala de premsa

Mercè Boronat rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, li entregarà la medalla

query_builder   27 octubre 2015 10:00

settings_input_antenna Convocatòria

Mercè Boronat rep la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, li entregarà la medalla

La directora territorial de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Mercè Boronat. L’acte tindrà lloc dimecres a la tarda a la residència Fundació Pere Badia. Hi assistiran també amics i familiars, així com l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el personal i direcció del centre.
 
Mercè Boronat i Canals va néixer el 24 d’octubre de 1915 a la masia de Cal Coll, del terme municipal de Montferri, però molt vinculada a la població de Salomó. És la gran de tres germanes i passà la seva infantesa ajudant als seus pares, a les tasques del camp.
 
A principis dels anys 30, decideix anar a estudiar a Tarragona i obté el títol de mestra de primera ensenyança. Dóna classes a Tarragona, Garcia i Barcelona. L’any 1952 obté el títol de Llicenciada en Ciències, secció de Naturals, a la Universitat de Barcelona. Sis anys després obre la seva pròpia acadèmia al carrer Lepant.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

18:00|Lliurament de la Medalla Centenàri de la Generalitat de Catalunya.Residència Fundació Pere Badia (c. de Pere Badia, 2)|Torredembarra (Tarragonès)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Tarragona, Anna Vendrell, lliurarà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya a la senyora Mercè Boronat.