Sala de premsa

INDÚSTRIA

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà el I Fòrum Automobilístic de la Mediterrània

query_builder   25 novembre 2015 10:34

settings_input_antenna Convocatòria

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà el I Fòrum Automobilístic de la Mediterrània

 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà demà dijous, el I Fòrum Automobilístic de la Mediterrània, que se celebra en el marc de la 9a edició de la Setmana Mediterrània de Líders Econòmics.
 
L’acte inaugural comptarà també amb la participació del president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls; del president de l’Associació de Cambres de Comerç i Indústria de la Mediterrània (ASCAME), Mohamed Choucair; del president de l’Associació Mediterrània d’Hotels i Restauració, Ghassan Aidi; del president de la Federació de les Cambres de Comerç d’Egipte, Ahmed El Wakil; del president del Comitè de Desenvolupament del Golf i de la Mediterrània, Elie Rizk; del director de l’Observatori Mediterrani de l’Energia, Houda Allal; i del director de Projectes del Banc Europeu d’Inversions, Mario Aymerich.
 
Organitzat per l’Associació de Cambres de Comerç i Indústria de la Mediterrània (ASCAME),  el I Fòrum de la Indústria de l’Automòbil de la Mediterrània comptarà amb la presència de representants governamentals, fabricants i distribuïdors per analitzar la situació actual i les perspectives del sector i presentar les diferents experiències i oportunitats a l’àrea de la Mediterrània. En aquesta primera edició, s’analitzarà l’impacte socioeconòmic a la regió del sector de l’automoció i les possibilitats de complementarietat a les dues ribes de la  Mediterrània com a valor afegit per atraure inversió.

09:00|El conseller Puig inaugura el I Fòrum Automobilístic de la Mediterrània.Casa Llotja de Mar (pg. d'Isabel II, 1)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà el I Fòrum Automobilístic de la Mediterrània.