Sala de premsa

Neus Munté presideix la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat

query_builder   2 desembre 2015 11:30

settings_input_antenna Convocatòria

Neus Munté presideix la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat

La vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidirà la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat, que suposa un reconeixement públic a totes aquelles persones que col·laboren des del teixit associatiu fent tasques en els diferents àmbits de voluntariat: social, comunitari, ambiental, cultural i internacional.
 
La Generalitat de Catalunya ha organitzat aquest acte amb la col·laboració d’algunes de les principals federacions d’entitats que treballen l’àmbit del voluntariat: la Federació Catalana de Voluntariat Social, la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya, la Federació d’Ateneus de Catalunya, la Federació d’Entitats de Gent Gran de Catalunya i la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes.
 
Durant la celebració, conduïda pel periodista Albert Om, l’entitat Projecte Home presentarà l’evolució de les Mesures per la Transparència i les bones pràctiques de voluntariat, el projecte guanyador del Premi Voluntariat 2014 dotat amb 10.000 euros.
 
En el decurs de l’acte també intervindran diverses persones voluntàries que exposaran el seu testimoni per a donar a conèixer la tasca que duen a terme des de les entitats.

18:30|Munté presideix la celebració del Dia Internacional del Voluntariat.Sala Endesa (av. Vilanova, 12 - 14)|Barcelona (Barcelonès)

La vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, presidirà la celebració del Dia Internacional del Voluntariat. L'acompanyaran el director general d'Acció Cívica i Comunitària, Ramon Terrassa, i la directora de l'Institut Català de les dones, Núria Balada.