Sala de premsa

Acte de lliurament de les distincions pels serveis excepcionals a la justícia

query_builder   18 desembre 2015 14:00

settings_input_antenna Convocatòria

Acte de lliurament de les distincions pels serveis excepcionals a la justícia

El proper dilluns 21 de desembre, a les 17 hores, l’Auditori del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada acollirà l’acte de lliurament de les distincions pels serveis excepcionals a la justícia. Uns reconeixements que van néixer l’any 2003 en virtut del Decret 77/2003, de 18 de març, pel qual es regulen les distincions en matèria de justícia a Catalunya, amb la voluntat de fomentar i reconèixer les iniciatives, les actuacions, els estudis i les propostes que contribueixen a aconseguir a Catalunya una justícia eficaç, àgil i eficient, capaç d’adaptar-se a les innovacions i a les necessitats de l’entorn social.
 
Enguany, el Govern de la Generalitat ha atorgat les medalles d’honor pels serveis excepcionals a la justícia al jutge de pau, Xavier Ten; a la secretària de la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, M. Antònia Amigó de Palau; al degà del Col·legi de Notaris de Catalunya, Joan Carles Ollé, i a la magistrada del Jutjat de Vigilància Penitenciària núm. 4, Remei Bona.
 
I, així mateix, l’Executiu ha concedit mencions honorífiques en matèria de justícia a l’Associació de Dones Juristes i a l’Associació Llibertat, Democràcia i Justícia (Associació Drets).
 
IMPORTANT: Cobertura de l’acte. Els mitjans que estiguin interessats a cobrir l’acte, hauran d’acreditar-se prèviament en l’adreça de correu electrònic premsa.dj@gencat.cat, abans de les 11.30 hores de dilluns 21.

17:00|Acte de lliurament de les distincions pels serveis excepcionals a la Justícia.Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (c. Ausiàs March, 40)|Barcelona (Barcelonès)

El Govern lliurarà les distincions pels serveis excepcionals a la Justícia.